Фракція «Опозиційного блоку» пішла з сесії Новоукраїнської райради

,

Депутати Новоукраїнської районної ради від «Опозиційного блоку» покинули засідання сесії сьогодні, 1 грудня, повідомив «КП» керівник фракції Анатолій Цупрій і пояснив, що у такий спосіб опозиція протестує проти незаконних рішень.

Цупрій зазначив, що на першій сесії райради, яка відбулася 18 листопада, заступника голови райради призначили з низкою порушень.

– Підписав протоколи сесії Олег Павленко, який не мав права цього робити, – каже Цупрій. – Представляти заступника має право тільки голова, але і той ще не вступив у свої повноваження. Ми не проти кандидатури Талашкевича, ми проти того, щоб призначали на посади з порушенням законів. Тому на початку другої сесії я взяв слово і оголосив нашу позицію. Депутати від БПП не дали договорити мені до кінця. Ми покинули залу засідань. Решту депутатів – всього їх у раді 34 – не хвилює, що відбувається, усіх все влаштовує, ніхто не хоче виконувати вимоги закону.

Цупрій також заявив, що вже звернувся до прокуратури і до суду через порушення регламенту. Він вимагає, аби обидві сесії визнали нелегітимними.
e-max.it: your social media marketing partner