Обласна влада пообіцяла підтримати «Велту»

,

Затупник голови Кіровоградської ОДА Сергій Коваленко  пообіцяв підтримати працівників компанії «Велта» та запевнив, що голова Кіроовградської ОДА Сергій Кузьменко звернеться до Мінекології та Держгеослужби.

- Провини керівництва “Велти” у ситуації, що склалася на підприємстві, немає.  Дійсно, дозволу на розміщення промислових відходів у підприємства немає. Але й немає порядку, за яким ці дозволи надаються, він на рівні держави не розроблений”, – пояснив посадовець. Так, є питання щодо спецдозволу на користування надрами, але обласна влада звернеться до Мінекології та Держслужби з геології та користування надрами для того, щоб вирішити це питання.

Як повідомляла «КП», сьогодні працівники компанії “Велта” пікетували Кіровоградську ОДА.  Люди протестують проти закриття підприємства, на якому працюють. Пояснюють: через антиконкурентні дії держави проти “Велти” підприємство змушене було зупинити роботу.

За словами гендиректора “Велти” Андрія Бродського, зараз видобуток ільменіту не проводиться, виконуються лише роботи з утримання території. Відтак  за 2-3 дні може бути підписаний наказ про звільнення працівників підприємства.

e-max.it: your social media marketing partner