Кіровоградець Тарасов потрапив до топ найкрупніших аграріїв року

,

Кіровоградець Сергій Тарасов, який є власником компанії «Агроспецсервіс» потрапив до ТОП-35 найкрупніших аграріїв 2015 року за версією видання Landlord.

Зокрема, Тарасов посів 20 сходинку рейтингу.

Згідно з інформацією видання, його капітал становить 57 мільйонів доларів. На агропромисловому ринку він працює у сегменті рослинництва.

«Сергій Тарасов закінчив музичну школу, 10 років пропрацював музикантом в ресторанах. Але в 1990-х мистецтво перестало приносити гроші, і Тарасов зайнявся бізнесом. Осягати ази нової професії довелося самостійно. Накупивши книг, бізнесмен відправився на Кіпр, де майже тиждень не виходив з номера. Зате зараз його компанія «Агроспецсервіс» – одне з найбільш ефективних сільгосппідприємств країни.

(…)«Агроспецсервіс» вирощує зернові та олійні культури, а також цукровий буряк. У групи є цукровий завод, елеватор і власна торгова компанія. Майже всю продукцію Тарасов відправляє на експорт, тому всю виручку отримує у валюті.

У планах бізнесмена – подвоїти земельний банк і освоїти новий для себе напрямок – свинарство.

Тарасов збирається інвестувати 16 мільйонів євро в будівництво свинокомплексу потужністю 5250 маточного поголів'я. Але в душі аграрій залишається музикантом. Бізнесмен любить джаз і часто літає за кордон на концерти, наприклад, Chick Corea і The Manhattan Transfer», – пише про нього Landlord.

Нагадаємо, Тарасов неодноразово потрапляє до рейтингу найуспішніших. Відомий журнал «Forbes. Україна» зараховував його до ТОП-100 найбагатших людей країни.
e-max.it: your social media marketing partner