Колишній заступник начальника обласної міліції протаранив легковик і кинувся тікати (ФОТО, ВІДЕО)

,

2500Генерал-полковник міліції, екс-заступник начальника УМВС в Кіровоградській області Анатолій Подоляка став учасником резонансної ДТП у Києві. Він на позашляховику виїхав на зустрічну смугу та протаранив легковик, повідомляє ТСН.

Постраждалі дивом відбулися легкими тілесними пошкодженнями. Після зіткнення Подоляка намагався втекти з місця події, однак очевидці ДТП його затримали.

Як розповів очевидець ДТП, генерал після аварії кинувся тікати через паркани та садочок, але за ним почали бігти працівники шиномонтажу.

Патрульні одразу прибули на місце події та з'ясували, що водієм позашляховика є генерал-полковник міліції Анатолій Подоляка, а нині ректор міжрегіональної академії управління персоналом.

У патрульних була підозра, що генерал був напідпитку, але той відмовився проходити тест на алкогольне сп'яніння.

"У нього є ознаки алкогольного сп'яніння, з місця події він зник ,але патрулем був доправлений до місця події", - каже патрульний.

Довідково:

Подоляка Анатолій з 1974-1995 рр. - інспектор БРСВ Компаніївського РВВС, старший інспектор БРСВ Вільшанського РВВС Кіровоградської обл., заступник начальника, начальник Добровеличківського РВВС УВС, заступник начальника УВС Кіровоградської обл., заступник начальника УМВС України в Кіровоградській обл. - начальник міліції громадської безпеки.

2501

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

e-max.it: your social media marketing partner