Пенсіонер, який підстрелив з рушниці поліцейських, помер у лікарні

,

73-річний пенсіонер- переселенець з Донбасу, який стріляв по правоохоронцям з рушниці, помер у лікарні, повідомляє «ТСН». 

- У пенсіонера була травма грудної клітини, перелом ребра, черепно-мозкова травма, садна на обличчі, кінцівках. Доправлений у важкому стані, з низьким артеріальним тиском, – зазначив медик.

Нагадаємо, пригода сталася 17 листопада в одному з сіл Кіровоградського району близько 19-ї години. Родина пенсіонерів, перебуваючи вдома, займалася домашніми справами. Через деякий час дружина звернула увагу на незвичну поведінку свого чоловіка. Голова сім’ї почав пояснювати їй дивні речі, хапатися за кухонного ножа через необхідність захищати себе від того, хто начебто от-от має на нього напасти.

Побоюючись за своє життя, господиня вибігла з будинку та подалася до сусідів, аби покликати на допомогу поліцейських. Щойно поліцейські наблизились до помешкання, 73-річний чоловік здійснив постріл в їхній бік внаслідок чого один з правоохоронців отримав вогнепальне поранення плеча на ноги. Травмованого негайно доправили до лікувального закладу.

У цей час пенсіонер продовжував «тримати оборону» ведучи стрільбу з вікон свого будинку. Тривалі перемови з підозрюваним так само не дали позитивного результату. Жертвою чоловіка ледь не стала і його дружина, яка перебувала на вулиці.

Аби вилучити у громадянина зброю якнайшвидше, на місце пригоди прибули працівники відділу швидкого реагування Головного управління Національної поліції в області. Під час затримання підозрюваний ще раз здійснив постріл у бік правоохоронців, поранив одного з них у живіт та отримав тілесні ушкодження сам.

e-max.it: your social media marketing partner