Штаб БПП: Виборці нас підтримують – «машину з підкупу голосів» потрібно зупинити

,

Штаб Блоку Петра Порошенка «Солідарність» заявляє, що виборці підтримують прагнення демократичних сил раз і назавжди зупинити «машину з підкупу голосів» на виборах міського голови Кіровограда. А тому зараз активно свідчать, щоб встановити всю схему порушення виборчого законодавства.

«Можливо, деякі наші дії говорять про умисне затягування процесу, але ми прагнемо відновити законність. Сьогодні ми активно збираємо свідчення, відновлюємо всю схему хто, коли і кому передавав гроші за голоси. Всю отриману інформацію передамо правоохоронним органам. Долю міста на п'ять років не можна визначати купленими голосами», – йдеться у заяві штабу.

Там також повідомляють, що вже другий суд підтримав позови, які містили факти порушень в день голосування.

«Зараз все ще тривають юридичні баталії зі встановлення результатів голосування по декількох дільницях. Уже другий суд, якому ми представили факти порушень, нас підтримав. Проте не задовольнив наші вимоги не в повній мірі. Але ми продовжуємо боротися. Наша команда активно збирає дані підкупу на ДВК №350867 і № 350861. Ми додатково їх представимо в судах. «Машина з підкупу виборців» на окрузі нашого опонента Артема Стрижакова побудована давно і дуже організовано, але в нашому прагненні покласти цьому край раз і назавжди виборці нас підтримують, – заявили у штабі. – Місто заслуговує на чесного міського голову! Ми будемо боротися до кінця».
e-max.it: your social media marketing partner