Штаб БПП: Райкович переміг на виборах мера Кіровограда

,

2485Кандидат у міські голови від Блоку Петра Порошенка «Солідарність» переміг на виборах міського голови Кіровограда. Про це заявляє штаб БПП, посилаючись на копії протоколів із дільниць.

«Згідно з даними протоколів з мокрими печатями, які є в нашому розпорядженні, Андрій Райкович перемагає на 69 дільницях і на 26 виборчих округах у той час як його опонент Артем Стрижаков – усього на 52 дільницях і 16 округах.

Андрій Райкович переміг у Ленінському районі та на селищі Новому. Кіровська районна виборча комісія поки ще встановлює результати голосування», – уточнили у штабі.

У БПП також заявили, що по одній із дільниць немає можливості встановити результати.

«На наш погляд, на цій ДВК мали місце фальсифікації та підкуп виборців», – підкреслили у штабі БПП.

Нагадаємо, у день виборів 15 листопада відома компанія «Research & Branding Group», яка має всеукраїнську дослідницьку мережу і спеціалізується на проведенні в тому числі соціологічних досліджень, на замовлення газети «КП» провела екзит-пол у Кіровограді. Експерти компанії на виході з чотирьох десятків дільниць методом випадкової двоступеневої вибірки опитали 1200 виборців.

Екзит-пол показав, що з відривом у 4,2% у другому турі на виборах кіровоградського міського голови перемагає Андрій Райкович – 52,1% голосів за нього проти 47,9% – за самовисуванця Артема Стрижакова. Ймовірна похибка дослідження: ± 2,9%.
e-max.it: your social media marketing partner