Меру Світловодська вже пишуть листи. Козярчуку доведеться попотіти

,

Новообраному міському голові Світловодська Валентину Козярчуку тамтешні активісти написали листа, у якому попереджають, що йому доведеться додати значних зусиль, аби підняти авторитет та дієвість міської влади і довести її спроможність вирішувати актуальні проблеми міста в інтересах громади, повідомляє «Світловодськ».

Зокрема активісти акцентують увагу на проблемах у сфері житлово-комунального господарства, на кадрові питання, питання тарифів, цін і благодійних внесків, наповнення бюджету, а також проблем, що стосуються життєдіяльності міста, – освітлення, асфальтування доріг, робота транспорту та інші.

«Ми навели тільки частку питань, які турбують громаду міста. Адже цим перелік міських проблем не закінчується. Але громада має відчувати вашу результативну працю», – йдеться у відкритому зверненні під яким підписалися очільники «Громадської ради», обласної ради профспілки енергетиків та працівників електротехнічної промисловості, редактор газети «Світловодськ інформ», голова міської ради профспілки освітян, голова громадської організації офіцерів звільнених у запас або відставку, голова територіальної ветеранської організації.
e-max.it: your social media marketing partner