У Ленінському районі та на селищі Новому переміг Райкович – дані 100% опрацьованих протоколів

,

Згідно з даними 100% опрацьованих протоколів Ленінської і Новенської територіальних виборчих комісій, на виборах міського голови Кіровограда перемагає кандидат від Блоку Петра Порошенка «Солідарність» Андрій Райкович. Як проголосував Кіровський район, результати наразі опрацьовуються.

Тим часом, довірена особа Райковича – Олександр Дануца заявив, що сьогодні існує небезпека визнання виборів недійсними. Хоча, зауважив, згідно з протоколами, Райкович перемагає, повідомляє «Весь Кіровоград».

За словами Дануци, на ранок понеділка ті протоколи, що є в них у штабі, показують перемогу Райковича приблизно в 90 голосів.

– Проте, виявлено важливе системне порушення, що може стати підставою для визнання виборів недійсними. Воно стосується форми виборчого протоколу. Замість протоколу з виборів Кіровоградського міського голови, на дільницях заповнювалися протоколи з виборів до місцевих рад. Тому, тепер потрібно переписати протоколи, відповідно до правильної форми, інакше вибори можуть бути визнані недійсними, – повідомив Дануца.
e-max.it: your social media marketing partner