У Кіровограді на виборчих дільницях зафіксували перші порушення

, Олена Сідорова

На виборчих дільницях Кіровограда зареєстрували перші порушення. Про це повідомили представники громадянської мережі «ОПОРА» Євгеній Патруль та руху «Чесно» Любов Лук’янцева сьогодні, 15 листопада.

Зокрема, на спеціальних дільницях на територіях лікувальних закладів кількість бюлетенів вища, ніж кількість виборців.

– Ми з’ясували причину – головні лікарі лікувальних закладів мали передавати інформацію, скільки осіб перебуває у медичному закладі з місцевою пропискою, а вони передавали ту кількість, яка перебувала всього на території закладу, – наголосила Любов Лук’янцева.

– Стався інцидент у будинку людей похилого віку. На 10:00 там була явка 95%. А директор забороняла нам робити фото і відео. Також на великих дільницях відбувається щось незрозуміле. Там стоїть по 4-5 урн, або навіть 3. Члени комісії кажуть, що виставили ту кількість, яку вважають за необхідну. Інші повідомили: їм більше не дали, – розповів Євгеній Патруль.

Також на одній з дільниць представники «ОПОРИ» зафіксували оголошення, що проводити фото- і відеозйомку заборонено. А члени комісії однієї з дільниць виїхали з переносними скриньками, а потім відірвали корінці бюлетенів.

Водночас Євгеній Патруль наголосив, що активність виборців починає збільшуватися.
e-max.it: your social media marketing partner