Ларін закликає нових депутатів облради сформувати більшість заради області

,

Перший номер списку до обласної ради від «Опозиційного блоку» Сергій Ларін закликає нових депутатів облради сформувати більшість, аби розпочати конструктивну роботу на благо області, пише він на своїй сторінці у Facebook.

– Ще раз хочу подякувати всім, хто прийшов на вибори 25 жовтня і віддав свої голоси за «Опозиційний блок». Завдяки вам, у Кіровоградській обласній раді ми отримали 13 мандатів. З урахуванням крадіжки голосів владою – це хороший результат, і я щиро вдячний усім, хто зробив усе можливе, щоб його захистити, – написав Ларін.

Водночас він зазначає, що сьогодні першочергове завдання для депутатського корпусу – сформувати в обласній раді конструктивну більшість, націлену на стабілізацію ситуації в регіоні.

– Саме тому ми йшли у владу і саме тому люди висловили нам довіру. Заявляю: фракція «Опозиційного блоку» відкрита до співпраці з усіма депутатами обласної ради, які готові підтримати і надалі продовжити реалізацію програми «Центральний регіон», тепер уже – 2020. Ми закликаємо всіх депутатів об'єднатися не заради особистих і партійних інтересів, а на благо Кіровоградщини… Таку позицію підтримує багато депутатів у різних фракціях – ті, хто, не дивлячись на тиск з боку влади, налаштований на конструктивну роботу.

Наша спільна мета зараз – допомогти жителям Кіровоградщини у цей складний час. Поки ми шукаємо союзників, влада робить все можливе, щоб не допустити цього. Продовжує грати в політику, а треба займатися економікою та соціальним захистом людей. Саме в цьому і полягає різниця між нами і владою, – написав Ларін.
e-max.it: your social media marketing partner