Райкович поверне кіровоградцям «Гарячу лінію»

,

2440Лідер виборчої гонки за крісло кіровоградського міського голови Андрій Райкович поверне «Гарячу лінію» жителям обласного центру. Це питання він уже обговорив із екс­керівником «Гарячої лінії» і своїм колишнім суперником у першому турі виборів Андрієм Лейбенком. Останній готовий приєднатися до команди Райковича.

– Я багато зустрічаюся з жителями міста і вони часто згадують про «Гарячу лінію». Розповідають, якою вона була дієвою. Тож я ініціював зустріч із її колишнім керівником. Ми поспілкувалися з Андрієм у його кол­центрі, обговорили можливість відновлення і подальшої успішної роботи «Гарячої лінії». Ми готові спільно реалізувати такий ефективний проект на рівні міста. Для мене немає значення, з якої партії людина. Головне, щоб була якісна робота. Наше завдання змусити чиновників, комунальників працювати на жителів мі­ста, а не на себе, – заявив Райкович.

– «Гаряча лінія» – це перш за все інструмент комунікації людей і влади. Вона має працювати як єдине вікно замовлення послуг: починаючи з комунальних служб і закінчуючи, наприклад, влаштуванням дитини у садок. Та найголовніше – жителі міста зв’язуватимуться з чиновниками тоді, коли їм зручно, а не в конкретні години, визначені самими посадовцями. Ефективність роботи «гарячої лінії» полягає в тому, щоб чути людей, вирішувати їхні проблеми, а не відфутболювати їх. Мені неабияк імпонує системний і плановий підхід Андрія Павловича до подальшої роботи «гарячої лінії». Аналогічний підхід був у Сергія Ларіна, а тому я з упевненістю можу сказати, що робота буде серйозна, – зауважив Лейбенко.

Нагадаємо, Андрій Лейбенко очолював «Гарячу лінію» голови Кіровоградської облдержадміністрації з 2012 по 2014 рік.

Із 2012 по 2013 рік «Гаряча лінія Сергія Ларіна» стала однією з кращих у державі.

За даними тогочасних соціологічних опитувань в області, «Гаряча лінія Сергія Ларіна» мала найбільший рівень довіри серед жителів, оскільки була найдієвішим чинником впливу на чиновників, а відтак і на вирішення проблем людей.
e-max.it: your social media marketing partner