У Кіровограді господарі прив’язали до дерева собаку і покинули

,

2439В обласному центрі по вулиці Героїв Сталінграда біля будинку №22 до дерева прив’язали домашнього собаку і покинули. Очевидно, тварину, яка, судячи з усього, жила у квартирі, викинули на вулицю старі господарі. Зрадженого собаку врятували волонтери. Зараз вони шукають для чотирилапого нових хазяїв.

–Нам подзвонили і сказали, що собака вже три дні прив’язаний до дерева. Люди його відв’язали, але пес від дерева так і не відійшов. Ми приїхали, покликали його, він підбіг. Посадили в машину і забрали. Тварина зрозуміла все. Це треба було бачити, як цей собака облизував нам руки, обличчя, скавчав від радості, настільки був вдячний! – розповідає «КП» волонтер Євгенія.

– Коли собаку привезли, постелили ковдру на підлогу і сказали: «Місце!», він ліг і навіть не піднявся­ до ранку. Розуміє абсолютно всі команди. Такої розумної тварини ми ще не знаходили! Пес настільки хороший, що я забрала б його до себе, але просто фізично не можу. У мене двокімнатна квартира, є свої коти і тварини на перетримці. Дуже хочеться знайти для нього гарного господаря, який не зрадить, – каже волонтер і просить небайдужих людей прихистити знайду. Номер телефону Євгенії:­ (066)766­71­35.
e-max.it: your social media marketing partner