В Олександрії формується загін територіальної оборони

,

В Олександрії проводиться набір до добровольчого загону самооборони при військкоматі для захисту району в разі необхідності. Про це повідомив т.в.о. військового комісара ОМВК Ігор Бурлака, пише «Олександрійський тиждень».

– Завданнями цього загону будуть охорона важливих об’єктів і комунікацій, виконання завдань комендантської служби у своїх районах, розгортання і несення служби на блокпостах, боротьба з диверсійно-розвідувальними групами, антидержавними, незаконно утвореними озброєними формуваннями та мародерами, забезпечення безпеки та правопорядку в районі формування, – наголосив Бурлака.

Загін формується з жителів міста і району. Вони пройдуть спеціальну підготовку.

До складу загонів приймаються чоловiки віком до 60 років. Загони повноцінно будуть розгортати свою діяльність тільки у випадку відкритої агресії чи іншої критичної ситуації в районі.

Зараз Генштаб проводить навчання командирів майбутніх загонів оборони. Вони вивчають основи організації опору, ведення партизанської війни, несення служби на блокпостах та спостережних постах, супроводу колон.

За детальнішою інформацією можна звертатися до Олександрійського ОМВК за адресою: м. Олександрія, вул. Шевченка, 85. Телефон: (05235) 7-27-72.
e-max.it: your social media marketing partner