Майже половина кіровоградців готові у другому турі голосувати за Райковича

,

Експерт Інституту публічної політики та консалтингу Анне Бикова заявила, що напередодні другого туру виборів міського голови Кіровограда майже половина містян готові голосувати за кандидата Андрія Райковича, повідомляє сайт Інституту.

– Підтримка Райковича у Кіровограді на посаду міського голови є цілком передбачуваною, навіть не зважаючи на технологічні маніпуляції опонентів. Наразі, ми бачимо соціальний запит на нових людей у публічній політиці, що і призводить до відповідних результатів волевиявлення, – говорить Бикова.

2434


Згідно з даними дослідження, 39% опитаних готові прийти на вибори мера у другому турі. Найбільшу підтримку респондентів отримав Андрій Райкович – за нього свій голос віддали б 47,1% опитаних. За Артема Стрижкова готові проголосувати 32,3%. Не змогли визначитися з вибором 14,9% опитаних. Ще 5,7% заявили, що не підтримують жодного кандидата.

Дослідження проводилося Інститутом публічної політики та консалтингу в період з 30 жовтня по 2 листопада методом індивідуального інтерв’ю за місцем проживання. В опитувані взяли участь 1200 жителів Кіровограда віком від 18 років. Похибка складає +/- 2,5%.

e-max.it: your social media marketing partner