В Олександрії штаби політсил розказали про порушення

,

В олександрійських штабах політичних сил розповіли про порушення, з якими встигли зіткнутися під час виборів сьогодні, 25 жовтня, пише «Моя Олександрія».

За словами керівника штабу «БПП-Солідарність» Олександра Рушковського, станом на 16:00 штабу відомо про два порушення, які можна назвати серйозними: порушення таємниці голосування і підкуп виборця.

Порушення таємниці голосування стосується ділянки №350753 (школа №9). Інваліду комісія дозволила взяти в помічники іншого виборця. Однак з незрозумілих причин, в кабінку, крім помічника влізли голова і член комісії. На місце події викликали міліцію, складено протокол.

Підозра у підкупі виборців виникла на ділянці №350770 (школа №6). Є інформація, що один з кандидатів у міськраду та облраду роздавав по 100 гривень за підтримку. Зараз там працює міліція. Ім'я кандидата відомо, це міський підприємець, депутат міськради останнього скликання, однак поки йде перевірка, його просять не озвучувати.

Представник штабу Радикальної партії Ляшка Сергій Гриценко розповів про подію, що сталася на ділянці в ПТУ №7 (мікрорайон Перемога). На голосування прийшли мати з дочкою. Вони отримали бюлетені, після чого мати спробувала викрасти їх. Жінка винесла на вулицю два комплекти по три бюлетені (свої і дочки). Коли їй зробили зауваження, порвала обидва комплекти на вулиці.

Втім, голова Олександрійської виборчої комісії Олександр Івань прокоментував, що станом на 16:00 ніяких скарг про правопорушення комісія не отримувала.
e-max.it: your social media marketing partner