Провідні столичні експерти провели соцдослідження у Кіровограді

,

До команди Київського інституту публічної політики та консалтингу, який проводив соцопитування у Кіровограді щодо визначення симпатій жителів до кандидатів на посаду міського голови, входять вузьконаправлені експерти, аналітики та політичні консультанти. Про це на сайті «Столичний Регіон» розповів незалежний парламентський кореспондент Павло Кравчук учора, 20 жовтня. Він сказав, що особисто знайомий із керівником організації і впевнений у його роботі.

Відкриття компанії презентували місяць тому. Очолив платформу політичний експерт, політтехнолог та громадський діяч – Сергій Биков.

– Можу сказати з власного досвіду, що Сергій володіє прекрасними організаційними навичками, що дало можливість зібрати навколо себе однодумців, які зацікавлені розвитку політики. Сергій Биков є практикуючим політичним експертом, який був організатором чималої кількості прес-конференцій та круглих столів, які зробили вагомий внесок у розвиток громадської політики. При цьому, він є частим гостем незалежних медійних порталів, таких як «112 Україна», «NewsOne», «17 канал», де він завжди висловлює свої думки чітко і відкрито, а не є політичною маріонеткою, на відміну від багатьох псевдоекспертів, – написав Кравчук.

Нагадаємо, Київський інститут публічної політики та консалтингу проводив у Кіровограді соцопитування з 13 по 16 жовтня. За результатами досліджень, якщо вибори міського голови Кіровограда не закінчаться у першому турі, то Андрій Райкович в другому впевнено перемагає своїх обох суперників – Андрія Табалова та Артема Стрижакова.
e-max.it: your social media marketing partner