Ларін в Олександрії агітує за «Опозиційний блок», але не проти, що люди з його команди балотуються від інших партій

,

2406Перший номер у списку до обласної ради від «Опозиційного блоку» Сергій Ларін сьогодні перебуває з передвиборчою поїздкою в Олександрії. Там він уже зустрівся з кандидатами у депутати різних рівнів від партії та жителями міста.

– Я заїхав в Олександрію і одразу відчув: прекрасне європейське місто. Пам'ятаю, як ми в 2010 році почали тут будувати дороги, відновлювати дитячі садочки... Нам є з чим іти до людей. Знаємо, що і як треба робити. За нами реальні справи. Від «Опозиційного блоку» іде команда професіоналів. Зараз Олександрія має бути флагманом розвитку, – сказав він.

Водночас Ларін заявив, що бути сьогодні в «Опозиційному блоці» нелегко. Тому, каже, з розумінням ставиться до того, що ті, хто був у його команді, нині балотуються від інших партій.

– Мені не принципово, що люди, які були в моїй команді, тепер ідуть до місцевих рад під іншими прапорами. Зараз в «Опозиційному блоці» бути доволі небезпечно. Якщо ти підприємець, – до тебе обов'язково навідається або податкова, або теперішні активісти, які розкажуть, що і як ти маєш робити. Для мене головне, щоб людина, яка була зі мною, а нині в іншій партії, коли її оберуть, працювала на людей, – прокоментував кандидат.

– Сьогодні треба обирати в міську владу не популістів, не тих людей, які люблять говорити гаслами, а тих, хто вже показали себе конкретними справами. Тих, хто будували дороги, відновлювали дитсадочки, створювали робочі місця... Команда «Опозиційного блоку» довела, що вона здатна покращувати життя людей. Сьогоднішня влада забула про людей! Підвищені тарифи, податки, ми бачимо зубожіння людей. Ми виступаємо за те, щоб були проіндексовані пенсії, зарплати, щоб кожна людина мала достойне життя і відчувала захищеність, – додав Ларін.
e-max.it: your social media marketing partner