Голімбієвський скуповує голоси в Голованівському районі?

,

Від імені чинного голови Голованівської райдержадміністрації жителям сіл району пропонують по тисячі гривень за голос на користь кандидатів від пропрезидентської сили на місцевих виборах. Про це «КП» повідомив кандидату у депутати обласної ради від «Опозиційного блоку» Олександр Яровий.

– Його людям, яких він розіпхав по різних партіях, треба набрати 5% голосів у кожному селі, аби подолати бар’єр і пройти до місцевої ради. По всіх селах району, яких у нас аж 34, його люди ходять і пропонують по тисячі гривень за голос. Наприклад, визначають, що 5% виборців у селі – це 15 чоловік, от цій кількості і пропонують плату. Гроші ще не дають, але вже почали складати списки тих, хто готовийі продати свій голос. Плату обіцяють давати після виборів, але з умовою, якщо набереться 5% голосів. Вони розуміють, що програють, от і використовують уже всі методи, – заявив «КП» Яровий.

Як уже повідомляла «КП», раніше Голованівська районна виборча комісія під впливом голови райдержадміністрації Олега Голімбієвського розпустила Грузьку сільську виборчу комісію, бо та не зареєструвала кандидатів від «Батьківщини». У цій партії, як повідомили «КП», теж балотуються люди голови РДА. Новостворена комісія неочікувано для всіх 9 жовтня прийняла документи і допустила «Батьківщину» до виборів.
e-max.it: your social media marketing partner