Німецькі волонтери перевіряли медзаклади Олександрії

,

Німецькі благодійники з Вільхельмсхафена відвідали Олександрійську міську лікарню №1 та райлікарню, аби перевірити, як використали їхню гуманітарну допомогу, вчора, 15 жовтня, повідомляють у міськраді.

Як раніше писала «КП», Олександрія отримала гуманітарну допомогу з Німеччини для лікарень міста. Зокрема, з-за кордону надійшла лапароскопічна стійка, апарат УЗД, електрокардіограф, наркозний апарат, ендескопічний апарат, шприцеві насоси, приліжкові монітори, багатофункціональні операційні столи, фізіотерапевтичні пристрої, функціональні ліжка для хворих.

А відділення Олександрійської районної лікарні отримали меблі – сучасні ліжка і тумбочки.

У мерії уточнюють, що підтримка з Німеччини стала можливою завдяки ініціативі міського голови Степана Цапюка, очільнику громадської організації інвалідів праці «Зірка надії» Валентина Коюденка, а також почесного громадянина Олександрії Миколи Лавренка та колишнього головного лікаря Петрівської ЦРЛ, волонтера Володимира Горчєєва.

У свою чергу, організатори акції пообіцяли прикласти максимум зусиль, аби і в подальшому надавати необхідну благодійну допомогу Олександрії.
e-max.it: your social media marketing partner