У Знам’янці відкрили центр медико-психологічної реабілітації учасників АТО

,

У День захисника України у Знам’янці на території центральної районної лікарні відкрили Регіональний центр медико-психологічної реабілітації учасників антитерористичної операції, повідомляють в РДА.

– У Центрі, який очолить психолог, працюватимуть лікар-реабілітолог, психолог та медична сестра. Кожен з них має власний напрямок роботи та буде забезпечувати морально-психологічну реабілітацію мобілізованих і демобілізованих військових та членів їх родин. Усі методичні рекомендації і програми представниками Центру розробляються на основі консультацій з практикуючими психологами, лікарями, волонтерами, громадськими активістами і самими військовими, – повідомив  голова РДА Юрій Гугленко.

– У Знам’янському районі за підтримки Центру медико-психологічної реабілітації військових «Компас», який функціонує при обласному госпіталі для ветеранів, тепер відкрився перший районний центр реабілітації, – зазначив під час урочистого відкриття головний лікар цього медичного закладу Генадій Сябренко. – До кінця року планується відкрити 20 таких центрів, працівники яких будуть надавати психологічну допомогу людям, які повернулися із зони АТО, а також їхнім близьким.
e-max.it: your social media marketing partner