Депутати міськради відмовилися скасовувати опитування щодо перейменування міста

,

Депутати Кіровоградської міськради відмовилися скасовувати опитування щодо перейменування міста, яке вимагали відмінити кілька активістів сьогодні, 13 жовтня.

Противники проведення опитування вимагали, щоб депутати проголосували за відміну свого рішення щодо виділення 600 тисяч гривень на цю процедуру. Однак депутати відмовили і навіть не внесли пропоноване питання до порядку денного.

– Досить перетворювати сесію міськради в невдалі громадські слухання. Ці люди (активісти – ред.) повинні знайти серед депутатів тих, хто відстоюватиме їхні інтереси, – виступив депутат Ігор Волков. – Ці люди, з яких деякі підтримують Ексампей і вважають себе політологами, не намагаються зберегти кошти, а виконують чиїсь замовлення. Вони нічого не пропонують в замін опитування, а опитування – це єдиний шлях демократичним шляхом дізнатися думку більшості городян. Щоб не зірвати виборчий процес, ми проведемо це опитування на вулиці.

Також депутат зазначив, що, ймовірно, на опитування вдасться зекономити кошти, витративши близько 400 тисяч гривень, замість 600.

Нагадаємо, Кіровоградська міськрада призначила громадське опитування щодо перейменування міста на день виборів до місцевих рад, 25 жовтня.
e-max.it: your social media marketing partner