Через вибори осінній призов до армії відклали на місяць

,

Осінній призов на строкову службу до армії, який мав розпочатися 1 жовтня, перенесли на початок листопада. Причини дві – місцеві вибори і формування нових районних військових комісаріатів. Про це «КП» повідомив начальник відділу комплектування та призову обласного військкомату Олександр Робул сьогодні, 7 жовтня.

– Призов відбудеться з 1 по 20 листопада, – каже він. – Штаб дав розпорядження перенести. Більше це пов’язано з виборами. Бо якщо ми будемо хлопців призивати в цей період, їм треба буде брати відкріпні талони. Якщо таких талонів не буде, то людина не зможе проголосувати ні в частині, ні за місцем проживання. Ті, які вже призвані, голосують у частинах за місцем дислокації. До того ж, не виключено, що переносять і у зв’язку із формуванням районних військових комісаріатів, які тільки з 1 жовтня почали працювати.

Всього в області планується відправити півтисячі призовників з 20 до 27 років. Але якщо 18-19-річні юнаки мають бажання служити, вони мають право відмовитися від відстрочки і також призватися.

Нагадаємо, з 1 жовтня на території області реорганізувалися та утворилися військові комісаріати у всіх районних центрах області.
e-max.it: your social media marketing partner