В обласному центрі відкрилася національна виставка «АгроЕкспо» (ФОТО)

,

2339Упродовж трьох днів у Кіровограді проходитиме масштабна агропромислова виставка «АгроЕкспо». Цьогоріч свою продукцію представило близько півтисячі компаній як вітчизняних, так і закордонних.

Виставка корисна як для розвитку сільгоспмашинобудування, так і для аграрія, який може побачити все, що хоче показати йому виробник і, пройшовши сто метрів, пересвідчитися на власні очі, як працює техніка. Для цього організатори подбали про польові демонстрації.

– Знаково, що саме Кіровоградщина приймає національну виставку, яка збирає все більше людей. Виставкові площі і кількість виробників цьогоріч вдвічі більші. На «АгроЕкспо» представлено близько півтисячі компаній майже з кожного регіону України. Сподіваємося, завдяки виставці Кіровоградщина гідно продемонструє свої можливості і залучить інвестиції, – сказав очільник області Сергій Кузьменко.

Нагадаємо, «АгроЕкспо» проходить у Кіровограді третій рік поспіль. Її організатор – голова Асоціації українських виробників сільгоспмашин «Украгромаш» Павло Штутман.

Як уже повідомляла «КП», у рамках виставки працює також дводенний «Покровський ярмарок».

«АгроЕкспо» триватиме до 3 жовтня включно за адресою: місто Кіровоград, вулиця Мурманська,8. Дістатися туди можна безкоштовним автобусом, що відправляється від зупинки біля автостанції №2.

 

2340

 

 

2341

 

 

2342

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2343

e-max.it: your social media marketing partner