Від кіровоградського соцмагазину залишилася одна назва – Ларін

,

2335Екс-очільник Кіровоградщини, народний депутат Сергій Ларін після конференції «Опозиційного блоку» прогулявся Кіровоградом, у суботу, 26 вересня. Своїми враженнями від побаченого він поділився на своїй сторінці у Facebook.

– Пройшовся Ковалівським паркому, подивився на красень-театр, здійснив променад по Дворцовій, зайшов у соцмагазин... Зустрів багато городян, які посміхалися і віталися. Зустрів майдансерів. Дівчата подорослішали. Здається, ще вчора весь Кіровоград, вся область раділи їхній перемозі... Коли гуляв центральною площею, подумав, а коли ж ті, хто з радістю ламали, почнуть щось з таким же ентузіазмом будувати?! Минуло вже півтора року, – написав Ларін і додав, що його дуже засмутив соціальний магазин.

– Залишилася одна назва... Ми його створювали для того, щоб прості люди могли купувати якісні продукти і в першу чергу кіровоградські, від виробника. А значить – дешеві ... Я цього не побачив, – констатував він. – Але, не дивлячись ні на що, я радий, що пройшовся рідним мені містом, що побачив і поговорив з тими, за ким дуже сумую. Дякую всім за підтримку! Упевнений, у нас усе вийде!
e-max.it: your social media marketing partner