Матір, яка намагалася повісити своїх дітей, взяли під варту

,

Матір із Добровеличківського району, яка намагалася повісити своїх дітей і накласти на себе руки, посадили під варту, повідомили «КП» у прокуратурі області.

–Матері за клопотанням прокурора обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, – зазначили в прес-службі прокуратури області.

8-річний хлопчик та 5-річна дівчинка наразі ще перебувають у центральній районній лікарні. Діти знаходяться під опікою батька.

Нагадаємо, у селі Олексіївка Добровеличківського району 27-річна мама намагалася вбити себе і своїх дітей. Малеча врятувалася завдяки спритності, а жінку від непоправного вберегли сусіди.

Як розповіли «КП» в прокуратурі області, мати відвела дітей до сінника, що знаходиться біля будинку, взяла мотузку й перекинула її через дерев’яну балку. Тримаючи в руках один кінець, інший, із петлею, одягла­ на шию свого восьмирічного сина і почала душити.  Малий пручався, як міг, і, на щастя, зумів вирватися. Він вибіг на вулицю та почав кликати на допомогу. Тим часом жінка накинула петлю на шию своєї п’ятирічної доньки, взявшись душити дитину. Слава Богу, вирватися з петлі та з рук матері вдалося і дівчинці.

Малі побігли до сусідів і покликали на допомогу. Власне, цим вони й урятували життя мамі. Адже коли до хати збіглися жителі села, побачили, що жінка намагалася накласти руки вже на себе. Як розповів «КП» голова сільради Анатолій Скороход, жінка пішла на цей жахливий вчинок, скоріш за все, через сварку з чоловіком. Намір убити дітей вона пояснила тим, що ні вона, ні син із донькою нікому не потрібні.
e-max.it: your social media marketing partner