У Новомиргороді видадуть книгу спогадів про загиблого бійця

,

Учнівський та педагогічний колектив Златопільської гімназії працює над створенням книги про бійця 57 окремої мотопіхотної бригади, кандидата у майстри спорту з пауерліфтингу Андрія Гурічева, пише «Новомиргород».

– Ми робимо все можливе для вшанування памʼяті одного з кращих наших випускників, талановитого хлопця, справжнього чоловіка й великого патріота, – розповідає директор гімназії Віталій Бирзул. – Однокласники героя зібрали гроші на памʼятну дошку, яка буде встановлена на приміщенні нашого навчального закладу. У гімназії створять куточок його памʼяті. Окрім того, у гімназії запровадять премію Андрія Гурічева. Її буде отримувати «Золота десятка гімназистів», яку визначатимуть щорічно. У книзі спогадів будуть зібрані інтернет-публікації, а також розповіді друзів, знайомих, родичів, бойових побратимів Андрія. 

Усіх, хто знав хлопця, просять приносити свої спогади у гімназію або до редакції газети «Новомиргородські вісті» до кінця вересня.

Нагадаємо, жителька Ірландії, яка родом із Новомиргорода, 35-річна Оксана Новікова у памʼять про Андрія нещодавно пробігла Дублінський напівмарафон.
e-max.it: your social media marketing partner