Ларін назвав п’ять завдань своєї команди в області

,

Екс-очільник Кіровоградщини, народний депутат Сергій Ларін назвав п’ять завдань своєї команди в області, сьогодні, 26 вересня, під час зборів Кіровоградської обласної організації «Опозиційного блоку», повідомили у прес-службі політсили.

– Перший крок. Усунути від керівництва територіями неосвічених і недосвідчених керівників, які отримали свої крісла у результаті політичного «договорняка», а іноді й силового захоплення влади. Тільки ті, кого оберуть люди, – можуть керувати областю, містами та районами.

Другий крок. Відновити роботу програми «Центральний регіон», провести її актуалізацію. Зупинимо хаос та бардак у державному управлінні!

Третій крок. Забезпечити правопорядок в області. Досить економічного і політичного рекету!

Четвертий крок. Повернути людям реальну можливість говорити владі про свої проблеми й оперативно вирішувати їх. Те, що сьогодні називають «гарячою лінією» – це пародія. Повернемо справжню «Гарячу лінію» – примусимо владу працювати!

П’ятий крок. Ухвалити екстрену регіональну програму з підтримки жителів Кіровоградської області в умовах кризи. Основні заходи цієї програми: перегляд тарифів, регулювання цін на соціально значимі товари та ліки, відкриття соціальних магазинів та аптек, організація субсидій, підвищення зарплат і пенсій, – сказав він.

Як уже повідомлялося, збори обласної організації «Опозиційного блоку» сьогодні прийняли рішення про висунення 64 кандидатів в облраду. Список очолив Ларін.
e-max.it: your social media marketing partner