У Знам’янці в мери піде екс-секретар міськради Тесленко

,

2328Секретар Знам’янської міської ради Андрій Тесленко у 2010-2014 роках нині балотується у мери від «Опозиційного блоку». Відповідне рішення прийняли збори Знам’янської міської організації партії, сьогодні, 25 вересня, повідомляють у прес-службі політсили.

– Я зібрав команду і далі йтиму разом із Сергієм Ларіним на місцеві вибори, щоб завершити розпочате. Я не зраджував. Працював на совість і завжди відстоював інтереси городян. Ще в 2010-му, йдучи в депутати, я для себе вирішив: робота депутатського корпусу має бути насамперед ефективною й орієнтована на захист інтересів територіальної громади. (…) Так, не все задумане вдалося втілити в життя, але я вірю, що в майбутньому доля дасть можливість удосконалити й завершити розпочате. Ми напрацюємо програму дій і представимо її знам’янчанам. Вона буде конкретною відповіддю порожнім обіцянкам: ми готові й надалі відстоювати інтереси жителів міста, – заявив Тесленко на зборах.

Як уже повідомляла «КП», раніше міські організації «Опозиційного блоку» висунули у мери Кіровограда Андрія Лейбенка, а в мери Світловодська – Олену Балюк.
e-max.it: your social media marketing partner