Ларін: Влада відверто ігнорує проблеми мільйонів переселенців

,

2305Влада відверто ігнорує проблеми мільйонів українців, які залишилися без даху над головою, а також фактично позбавила їх права голосу на місцевих виборах, заявив під час зустрічі з делегацією Європейського Парламенту з питань міжнародної торгівлі та права народний депутат Сергій Ларін.

– Я звернув увагу своїх європейських колег на глибоку системну та економічну криза в Україні. Більше того, для її продовження є всі підстави. По-перше, нікуди не зникла корупція, сьогодні вона процвітає в ще більш складних формах і схемах. По-друге, це повний непрофесіоналізм людей, які знаходяться при владі. Я не знаю, як можна назвати реформами те, що відбувається сьогодні в Україні, коли вже більше 80% українців – за межею бідності, – повідомив Ларін у Facebook.

– Також ми обговорили проблему захисту прав переселенців. Мені вдалося озвучити європейським політикам те, що сьогодні влада відверто ігнорує проблеми мільйонів людей, які залишилися без даху над головою. Ці псевдоправителі не тільки не здатні забезпечити для них гідні умови для життя, а й фактично позбавили права голосу на місцевих виборах майже півтора мільйона українців! – зазначає Ларін і додає, що тільки зупинивши війну, можна вирішити проблему переселенців.
e-max.it: your social media marketing partner