«АгроЕкспо-2015» перетворить Кіровоград на міжнародний центр ділової активності

,

На три дні завдяки національній агропромисловій виставці «АгроЕкспо-2015» обласний центр перетвориться на міжнародний центр ділової активності. Сюди приїдуть представники великих машинобудівних компаній, топ-менеджери іноземних і вітчизняних агрокорпорацій, а також експерти у сфері АПК міжнародного рівня, повідомляють організатори. 

– Будуть працювати дискусійні майданчики і «круглі столи», проводитися важливі переговори, укладатися міжнародні договори та контракти, експертами аналізуватися найгостріші проблеми. Для Кіровограда це шанс. Адже така ділова активність сприяє розвитку соціальної, інженерної, транспортної інфраструктури міста, а також сфери туризму, ‒ говорить один з організаторів виставки, гендиректор асоціації «Украгромаш» Юрій Демець.

Діловий форум на «АгроЕкспо-2015» включатиме панельні дискусії, на яких розглядатимуть глобальні питання економіки, бізнесу та інвестицій. Вітчизняний АПК обговорять на профільних семінарах за участю експертів міжнародного рівня.

Нагадаємо, «Агроекспо-2015» пройде у Кіровограді з 1 по 3 жовтня. Для всіх відвідувачів та учасників, як і в попередні роки, будуть працювати численні пункти громадського харчування з широким асортиментом і прийнятними цінами. Пройде і традиційний «Покровський ярмарок».

Детальніше з розкладом ділової програми можна ознайомитися на офіційному сайті ukragroexpo.com.
e-max.it: your social media marketing partner