На Кіровоградщині спіймали двох серійних велокрадіїв

,

У двох районах області – Світловодському і Голованівському – спіймали злодіїв, які спеціалізувалися на викраденні велосипедів. Один поцупив шість транспортних засобів і навіть один дитячий візочок, а на рахунку другого – сім двоколісних. Тепер зловмисникам загрожує від шести років позбавлення волі, повідомляють в УМВС в області.

Влітку світловодські міліціонери отримали декілька повідомлень від жителів одного з селищ про крадіжки. Громадяни залишали в під’їзді будинку ввечері велосипеди, а вранці виявляли їх пропажу.

– 37-річний злодій за допомогою розвідного ключа перекушував замок на велосипедах. У подальшому продавав крадене у сусідній області. Отримані кошти витрачав на власні потреби. Як з’ясувалося, чоловік скоїв і крадіжку дитячої коляски, – розповів начальник Світловодського МВ УМВС в області Вячеслав Лавренюк.

У вчиненні аналогічних злочинів на території Голованівського району працівники міліції викрили 20-річного місцевого жителя. Чоловік раніше вже був судимий за викрадення транспортного засобу.

– Крадіжки зловмисник скоював переважно в нічний час та в подальшому викрадені велосипеди перепродував. На даний час встановлено причетність особи до семи кримінальних правопорушень, – повідомив начальник Голованівського РВ УМВС в області Олександр Головань.

Розслідування у рамках кримінальних проваджень тривають.
e-max.it: your social media marketing partner