Шустер відповів 1+1: Я не якесь лайно в ваших руках!

,

2297Автор і ведучий політичного ток-шоу «Шустер LIVE» Савік Шустер заявив дирекції 1+1, що не є рабом каналу і в договорі не прописано, що програму можна знімати коли заманеться, повідомили «КП» у прес-службі програми.

– За ліцензійною угодою, ми не маємо права виходити на телеканалі «112 Україна». Але в ліцензійному договорі не було того, що нас можна знімати з ефіру, як хочете, та наче якийсь непотріб, сміття, викидати наліво-направо. Так от, Саша Ткаченко, ти колега-журналіст: я не ваш раб, я не якесь лайно в ваших руках! І частіше дивіться в дзеркало. Може, там ви побачите більше правди, – відповів Шустер на вимогу 1+1 припинити трансляцію ток-шоу на всіх інших телеканалах.

Він також зазначив, що на таку ситуацію йому просто страшно дивитися.

– Зовсім недавно ви були всі на одній трибуні Майдану. Ви всі говорили про гідність, ви всі говорили про спільні цінності, ви всі говорили, що це одна країна, яка йде в Європу. Ви це говорили. Те, що ми спостерігаємо зараз, Європою не пахне, – зауважив Шустер.

Як уже повідомляла «КП», у п’ятницю буквально за лічені хвилини до початку ток-шоу канал 1+1 прийняв рішення не випускати його в ефір, заявивши, що «у ситуації, яка виникла в країні за останні кілька днів, суспільство вже вкрай напружене і політизоване, і канал не готовий розпалювати його ще більше».

Замість «Шустер LIVE» 1+1 транслював російський серіал «Зимовий вальс».

Показувати ток-шоу взявся канал 112.

Також трансляція велася на каналі 3S.tv.

Як зауважили у прес-службі програми, у п’ятницю, 25 вересня, ток-шоу вийде на каналі 3S.tv та на офіційному YouTube каналі о 20:30.

 

Нагадаємо, «КП»  продовжує співпрацю із «Шустер LIVE».

e-max.it: your social media marketing partner