Кузьменко: Ми ставимо за мету провести реконструкцію Кіровоградводоканалу

,

Обласна влада має намір провести реконструкцію Кіровоградводоканалу, аби жителі області мали можливість споживати якісну питну воду, заявив очільник регіону Сергій Кузьменко під час візиту на міжнародну виставку «Вода. Тепло. Будинок», що проходить в Кіровограді на базі виставкового комплексу «АгроЕкспо».

– Ми ставимо за мету провести реконструкцію Кіровоградводоканалу, аби жителі області мали можливість споживати якісну питну воду. Для цього нам необхідно реконструювати інженерні мережі, замінити старі комунікації, модернізувати системи очистки води. У цьому напрямку нами багато вже зроблено, зокрема, у нинішньому році в експлуатацію було введено сучасну хлораторну станцію, – зазначив Сергій Кузьменко.

– Стосовно теплозабезпечення, то у нинішніх умовах, коли гостро бракує коштів, а в тепловому господарстві й досі експлуатуються зношені тепломережі та застосовуються застарілі технології, держава не може дозволити собі опалювати повітря. Тому ми повинні подбати про впровадження сучасних технологій і обладнання, аби в оселях було тепло, і щоб це тепло за ціною було доступним для людей. І сучасне обладнання та новітні технології, з якими вдалося ознайомитися під час сьогоднішньої виставки, це те, що потрібне для модернізації комунального господарства області, – наголосив голова облдержадміністрації.

Нагадаємо, у Кіровограді на базі виставкового комплексу «АгроЕкспо» 16-18 вересня пройшла міжнародна спеціалізована виставка «Вода. Тепло. Будинок», на яку для обміну досвідом з’їхалося кількадесят світових та вітчизняних фахівців сфери ЖКГ.
e-max.it: your social media marketing partner