Сьогодні екс-працівники Ульяновської сортодослідної станції перекриють автобан

,

Екс-працівники Ульяновської сортодослідної станції перекриють трасу «Київ-Одеса» сьогодні, 18 вересня, о 18:00, повідомили «КП» активісти ініціативної групи.

Не отримавши очікуваної реакції на попередню акцію вздовж автобану та безрезультатний пікет біля стін міністерства, селяни вирішили перекрити трасу. Кажуть, у такий спосіб вимагатимуть від можновладців виконати свою обіцянку і віддати землю людям.

– Ми всі вже втомилися від обіцянок. Зрозумійте, люди у відчаї. Нам не залишається більше нічого, як перекривати трасу. Ми попереджали про це. Тепер перекриємо. Якщо і ця акція не дасть результату, перекриватимемо ще й у неділю. Про наші наміри ми, як і передбачає закон, попередили усі необхідні відомства, – говорить голова ініціативної групи екс-працівників станції 74-річна Марія Бондар.

Як уже повідомляла «КП», у селі Новоселиця Ульяновського району екс-працівники сортодослідної станції, яку кілька років тому реорганізували, вимагають віддати їм їхню землю. Чисельні звернення до можновладців не дають жодного результату.
e-max.it: your social media marketing partner