Кузьменко вручив родині з трійнятами ключі від квартири

,

2283Родині Анни та Анатолія Крижанівських, яка минулого року поповнилася трійнею дівчаток – Вірою, Анею і Софією, очільник області Сергій Кузьменко вручив ключі від трикімнатної квартири. До першого дня народження дівчаток, 4 листопада, у новій оселі планують зробити ремонт.

Батьки трійняток радіють, адже до цього у них не було власного житла.

– Це для нас велике щастя, – говорить тато малечі Анатолій. – Ми були залежні від батьків, тому виникали труднощі. Ми дуже вдячні, що нам придбали свій куточок. Ми ще до кінця не розуміємо, що знаходимося у власному житлі. Через кілька днів вже плануємо приступити до облаштування. Оскільки я будівельник, то сам робитиму ремонти, а будувати для себе – тільки в радість.

– Ми цій родині приділяємо особливу увагу. Раніше ми придбали їм тримісну коляску. Квартиру батько підбирав сам. Але її купували на вторинному ринку, тому вона потребує ремонту. Ми ще кілька місяців попрацюємо, аби дівчатка зустріли свій перший день народження у затишному і комфортному житлі. А на цей момент їхня мрія здійснилася, – наголосив Кузьменко.
e-max.it: your social media marketing partner