«Наш край» став перепусткою для регіоналів на виборах у Кіровограді

,

У Кіровограді партія «Наш край» провела свій форум. Обличчя на зібранні – знайомі, адже більшість із новоявлених членів – це вчорашні вихідці з «Партії регіонів».

Серед представників партії можна побачити як чинних депутатів міськради, які раніше мали партквитки ПР, так і колишніх активістів «регіонів».

Зокрема, у «Наш край» нині обернулися екс-регіонали Олександр Чудний, Вадим Дрига, Олег Краснокутський та інші. Серед партійців і колишня помічниця Олександра Шаталова – Ольга Анашкіна.

Тенденція екс-регіонального лідерства в партії «Наш край» простежується і на загальноукраїнському рівні. Про це вже заявили політологи.

– Якесь таке чистилище для колишніх регіоналів, які хотіли б співпрацювати з нинішньою владою і знайти себе в нинішній владі, якийсь інструмент для боротьби з «Опозиційним блоком», з тим, щоб по 1-2 відсотки відірвати від «Опозиційного блоку» в тому чи іншому регіоні. Це виключно технологічний проект, який повністю контролюється вулицею Банковою, – говорить столичний політолог Кость Бондаренко.
e-max.it: your social media marketing partner