У Кіровограді попрощалися із спецназівцем, який загинув торік (ФОТО)

,

2269Сьогодні зранку жителі обласного центру та військовослужбовці зібралися на Театральній площі, аби попрощатися з бійцем третього окремого полку спецпризначення капітаном Іваном Литвиновим, який загинув торік під час оборони Донецького аеропорту.

Іван Литвинов сам із Краматорська Донецької області. Був командиром взводу охорони військової частини польова пошта В 2336. Під час служби займав посаду старшого офіцера групи друкованої пропаганди військової частини А 0628.

Загинув під час штурму Донецького аеропорту в жовтні минулого року.

 – Капітан Литвинов – офіцер з великої літери, – пригадує його бойовий побратим, боєць третього окремого полку спецпризначення. – Я від нього ніколи поганого слова не чув. Він за нас постійно стояв горою. Без нього ми б, мабуть, так довго не протрималися. Це дуже хороша людина, завжди був на позитиві, намагався нас підтримувати. У той день був штурм аеропорту, загорівся термінал, загинуло троє людей, у тому числі й він. Нас витягнули, а його не вийшло. Його знайшли пізніше, а по результатам ДНК змогли ідентифікувати тільки зараз.

Поховають бійця на його малій батьківщині у Харківській області. 

 

2271

 

2270

e-max.it: your social media marketing partner