Ларін прокоментував учорашню провокацію радикалів у Кіровограді: Їм це потрібно, щоб приховати свою неспроможність

,

2250Народний депутат, екс-очільник області Сергій Ларін прокоментував провокацію з боку представників Радикальної партії та Самооборони, спрямовану проти активістів акції «За мир і розвиток», яка мала місце вчора, 3 вересня у Кіровограді.

– (…) мирна акція закінчилася провокацією. На наших активістів напали неадекватні і напідпитку люди. Вони погрожували нашим прихильникам. Розгромили наші намети. Це нагадало мені недавні події під Верховною Радою.

І в Києві, і в Кіровограді обличчя в нападників одне і те ж. Це представники одних і тих же сил, – написав Ларін на своїй сторінці у Facebook.

Політик заявляє, що ті, хто стоїть за провокацією, так діють через власну неспроможність.

– У мене існує одне пояснення вчорашньої провокації: ті, хто за нею стоїть, розуміють, що на виборах вони пролетять. Крім війни, знесених пам'ятників і перейменувань, крім зубожілих людей, вони за півтора року НІЧОГО не досягли! Уміють тільки ламати! А хто ж будуватиме? Хто підніматиме економіку, створюватиме робочі місця, забезпечуватиме людям гідні зарплати і пенсії? Ці провокації їм потрібні тільки для того, щоб приховати свою неспроможність! – вважає він.

– У такому випадку нехай тоді зайдуть в раду, як у 17-му році ... І в рукопашному бою у прямому ефірі оберуть собі голову! ... Вони ж тільки так уміють! – продовжив Ларін.

Водночас народний депутат повідомив, що вже підготував звернення до МВС, СБУ та прокуратури.

– Або правоохоронні органи наведуть порядок і притягнуть до відповідальності цих бандитів, або в місті та області не існує ні влади, ні порядку! З мого боку вже готові відповідні звернення до МВС, СБУ та прокуратури..., – зазначив він.

Як повідомили в «Опозиційному блоці», 3 вересня ввечері у Кіровограді на площі Богдана Хмельницького близько трьох десятків молодиків, представившись Самообороною кіровоградського Майдану, розтрощили намети, встановлені в рамках акції «За мир і розвиток».

На місце події учасники акції викликали правоохоронців. Туди ж прибуло керівництво міської організації «Опозиційного блоку», юристи та журналісти.

Нагадаємо, акція «Опозиційного блоку» «За мир і розвиток» стартувала в День Незалежності. На сьогоднішній день десятки тисяч людей у 13 областях і столиці України поставили свої підписи під маніфестом «За мир і розвиток».
e-max.it: your social media marketing partner