«Кіровоград» розпочав новий телевізійний сезон

,

Канал «Кіровоград» розпочав свіжий телевізійний сезон. На глядачів, обіцяють, чекає новий формат телепередач, нові обличчя у кадрі, а також оновлені студії.

–Відтепер «Ранкова кава» даруватиме хороший, позитивний настрій нашим телеглядачам у суботу і неділю з 9 до 11 ранку. Власне, в цьому ефірі ви побачите цікавих кіровоградців, цікаві рубрики, поради про здоров'я, як насичено провести свій уікенд тощо, – розповідає перший заступник гендиректора каналу Олена Кваша.

Крім того, з осені цикл програм поповниться ще однією. Через більш як річну перерву в ефір знову виходитиме аналітично-підсумкова програма «Погляд». Автори проекту обіцяють новий формат та ексклюзивні теми.

– Це навіть не повернення «Погляду», це скоріше новий формат програми. Ми вирішили спробувати парне ведення. Ми боротимемося з корупцією, з тим, що відбувається зараз, – коментує автор «Погляду» Андрій Богданович.

Утім новий сезон розпочинають не лише телевізійники. Радіо «Скіфія-центр» теж готує новації.

– Ми змінили музичне оформлення. У нас нові ведучі – двоє молодих хлопців. Вони вносять своє бачення творчого процесу, – додає заступник директора «Скіфія-центр» Лілія Кочерга.
e-max.it: your social media marketing partner