Табалов подобається кіровоградцям через «гречку» – соцопитування

,

Більшість кіровоградців ще не визначилися з тим, за кого віддадуть голос на виборах міського голови, однак два лідери симпатій городян уже відомі, повідомив керівник «Центрально-української соціологічної лабораторії» Едуард Клюєнко сьогодні, 19 серпня.

Згідно з соціологічним дослідженням, не визначилися з вибором майже 38% респондентів.

У свою чергу симпатії жителів міста щодо ймовірних кандидатів на посаду міського голови розподілилися наступним чином:

– Андрій Табалов – 14,7%

– Артем Стрижаков – 13,9%

– Максим Березкін – 4,1%

За словами соціолога Едуарда Клюєнка, Табалова підтримують в основному пенсіонери. Більше 23% респондентів зазначили, що симпатизують синові олігарха саме за «матеріально-продовольчу допомогу».

Стрижакова підтримує переважно вікова категорія 18-35 за виконані обіцянки (21,7%).

– Виконані обіцянки, вочевидь, пов’язані з великим округом – близько 60 тисяч мешканців, на якому Стрижаков працює як депутат, – зазначив соціолог. – Ще один фактор – нове обличчя в політиці. Зараз у суспільстві існує затребуваність у молодих і перспективних.

Менше трьох відсотків підтримки мають Рафаель Санасарян (2,3%), Олександр Дануца (1,8%), Сергій Михальонок (1,8%), Сергій Неділько (1,1% ), Сергій Васильченко (0,9%).

Найнижчий рейтинг у голови облради, який висуватиметься від «Батьківщини», Олександра Чорноіваненка – 0,4%.

Соціологічне опитування проводилося з 1 по 10 серпня у Кіровограді. Загалом опитано 600 респондентів. Тип вибірки: багатоступенева, квотна, репрезентативна. Стандартна похибка +/- 4.2%.
 
e-max.it: your social media marketing partner