Шахраї, які відібрали землю у жителів Злинки, понесуть кримінальну відповідальність - Кузьменко

,

Шахраї, які незаконним шляхом заволоділи землею селян у с. Злинки Маловисківського району, понесуть кримінальну відповідальність, заявив голова ОДА Сергій Кузьменко сьогодні, 18 серпня.

- Ганьба і сором тому, що відбувається в Маловисківському районі! Як працювали попередні міліцейські чини, що зараз в області відбуваються такі речі – ошукано 500 людей?!Хочу наголосити, що за махінації як у Маловисківському районі, так і в Бобринецькому, Долинському та будь-де, шахраї  понесуть кримінальну відповідальність, - наголосив Сергій Кузьменко,

- Фактично відразу після того, як надійшла інформація про біду, на місце виїхав новий керівник міліції області. Він зупиняв зухвальство і розбирався у ситуації. Чомусь тоді не було видно допомоги політичних партій, які зараз нагулюють собі рейтинги, користуючись цією проблемою! – зазначив Кузьменко, додавши, що над розкриттям злочину і вирішенням проблеми сьогодні плідно працюють усі правоохоронні структури: міліція, прокуратура та СБУ.

Наразі, за словами губернатора, над справою працює одразу сім слідчих. Вирішення проблеми ускладнюється тим, що повертати відібрану землю необхідно кожному потерпілому окремо і тільки через суд.

Як повідомив голова Маловисківського району Павло Сорока, напруга у селі не зменшилася, люди, як і раніше, налаштовані рішуче і вимагають покарати винних.

- Жителі вимагають відповідальності для владних структур, які були замішані у цьому: це і Держземагентство, і реєстраційна служба, - зазначив Павло Сорока.

 

Як уже повідомляла «КП», у с.Злинки невідомі особи, сфальсифікувавши документи та приїхавши зі своєю технікою, намагалися зібрати врожай, проте селяни дали відсіч рейдерам. Нещодавно люди перекривали головну дорогу на виїзді з села, намагаючись привернути увагу влади і зупинити рейдерське захоплення їхньої землі, яку орендує товариство «Авангард». 

e-max.it: your social media marketing partner