Олександрійські волонтери створили фотовиставку «Життя на війні»

,

В Олександрійському палаці культури «Світлопільський» з 20 по 23 серпня працюватиме виставка документальної фотографії «Життя на війні». Її організували місцеві волонтери разом з олександрійським фотохудожником Віталієм Попковим, повідомляють у громадській організації «Ніхто крім тебе».

Світлини, які будуть представлені на загал, у різний час були зроблені волонтерами з Олександрії та військовими у зоні АТО. Представлять і фото з розтрощеного терміналу донецького аеропорту.

– Насправді, навіть знімки, зроблені професійними фотографами, які потрапляють на виставки і салони, потребують досить серйозної підготовки до друку. Отримавши пропозицію волонтерів подивитись їх фотографії, я скептично до цього віднісся. Розумієте, не завжди вражають фотографії професійних фотографів, а тут знімки аматорські, не зрозуміло де знято і чим знято. Але, коли побачив матеріал, я зрозумів, що виставка буде, – розповів Віталій Попков.

Виставка «Життя на війні» відкриється 20 серпня у ПК «Світлопільський» і працюватиме з 16:00 до 18:00. 21 серпня виставка працюватиме в такий же час, а 22 та 23 серпня – з 12:00 до 18:00.

Закриє фотовиставку 23 серпня марш вишиванок, який розпочнеться о 18:00 біля палацу культури.
e-max.it: your social media marketing partner