У Світловодську проведуть вечір пам’яті Кузьми

,

У Світловодську відбудеться вечір пам’яті Кузьми Скрябіна (Андрія Кузьменка) у форматі благодійного акустичного концерту у неділю, 16 серпня, о 20:00, пише «Світловодськ».

Організатори заходу – ГО «Патріот Світловодська», АМК «Златопілля» та інтернет-видання «Світловодськ» – зауважують, що вхід на захід безкоштовний.

У програмі вечора передбачено перегляд тематичного відео на великому екрані, проведення благодійного аукціону, декількох конкурсів на знання творчості Кузьми тощо.

Всі охочі зможуть зробити власні записи у спеціальну книгу пам’яті від дизайнерки Ксенії Бондаренко зі словами подяки та побажаннями, яку пізніше відправлять батькам Андрія разом з портретом Кузьми від художниці Олени Коваленко.

У форматі відкритого мікрофону присутні зможуть поділитися своїми спогадами, а також фото з Андрієм та його автографами у форматі фотосушки.

Свої фото та відео можна надсилати на пошту: [email protected].

Місце проведення: спортивний клуб «Бомонд» (вулиця Ювілейна, 1а).

Телефони для довідок: 067-754-85-92 (Юлія Іоненко, організаційні питання); 067-195-66-53 (Олександр Стригуль, прийом заявок від виконавців); 068-788-23-45 (Андрій Маліцький, прийом заявок від виконавців, звук); 097-715-53-57 (Богдан Дроздов, організаційні питання, фотосушка). 
e-max.it: your social media marketing partner