Майбутні пенсіонери в режимі онлайн можуть слідкувати за даними своєї пенсії

,

Майбутні пенсіонери в режимі онлайн можуть здійснювати постійний контроль за даними, що впливають на нарахування їхньої пенсії, повідомляють в управлінні Пенсійного фонду в області.

На веб-порталі Фонду кожна застрахована особа, попередньо зареєструвавшись у базі даних, може отримувати на свою електронну адресу виписку із системи персоніфікованого обліку, де буде вказано суму заробітку, кількість днів для стажу, відмітки про сплату єдиного соціального внеску, відомості про спеціальний (пільговий) стаж.

До того ж, пенсіонери ж можуть регулярно отримувати з власної пенсійної справи дані про вид та суму призначеної пенсії з урахуванням надбавок, підвищень, додаткової пенсії, цільової грошової допомоги, індексації тощо.

Окрім того, кожен зареєстрований користувач має можливість через портал подати запит у Фонд для підготовки йому довідок, інших документів у паперовому вигляді, домовитися про прийом у керівника чи відповідальної особи в управлінні Фонду й навіть написати скаргу, на яку обов’язково йому прийде відповідь.

Для реєстрації на веб-порталі необхідно звернутися до територіального органу ПФУ із паспортом та довідкою про присвоєння ідентифікаційного номера.

Адреса веб-порталу електронних послуг Пенсійного фонду України http://portal.pfu.gov.ua
e-max.it: your social media marketing partner