«АгроЕкспо-2015» відвідають виробники з Європи та США

,

Національну агропромислову виставку «АгроЕкспо-2015», окрім аграріїв з усієї України, відвідають і виробники сільськогосподарської техніки з Європи та США. Про це повідомив представник оргкомітету виставки ‒ генеральний директор Асоціації виробників техніки та обладнання для АПК «Украгромаш» Юрій Демець.

За його словами, вже сформований певний пул постійних компаній-учасниць світових брендів, всеукраїнських галузевих асоціацій та аграріїв з усіх регіонів України, що перетворює «АгроЕкспо» на своєрідну агропромислову «тусовку».

‒ Представлять свою продукцію і глобальні компанії. Це, наприклад, і John Deere, і AGCO, і концерн CNH (до якого входять компанії Сase IH та New Holland), а також Vaderstad, Versatile, Lemken та багато інших, ‒ каже Юрій Демець.

Нагадаємо, «Агроекспо-2015» пройде у Кіровограді з 1 по 3 жовтня. Для всіх відвідувачів та учасників, як і в попередні роки, будуть працювати численні пункти громадського харчування з широким асортиментом і прийнятними цінами. Пройде і традиційний «Покровський ярмарок».

 
e-max.it: your social media marketing partner