Бєжан очолив «УКРОП» в області

,

Народний депутат України, один із лідерів «Українського об’єднання патріотів – УКРОП» Віталій Купрій представив голову кіровоградського осередку партії Михайла Бєжана й розповів, чим займатиметься новостворена політсила в регіоні, сьогодні, 12 серпня.

– Ми відвідуємо кожну область, презентуємо партію. Ми хочемо долучити до патріотичного руху і волонтерів, і воїнів АТО, підприємців і учасників Революції Гідності. Хочемо об’єднати патріотів на регіональному рівні для того, щоб вони могли сформувати потужні команди і висунули кандидатів в депутати місцевих рад, – окреслив головні завдання партії Купрій.

За словами народного депутата, рішення в партії ухвалюються колективно, без «вождизму».

– Ми не є партією «вождистського типу», де рішення приймає одна людина, у нас все вирішується спільно, – наголосив він.

До того ж, партія планує висунути свого кандидата на міського голову Кіровограда та створити потужну структуру по всій країні.

– Партією поставлено завдання по-максимуму бути присутніми в кожній області, в кожному районі. До кінця серпня, в крайньому випадку до початку вересня, всі осередки будуть зареєстровані, – сказав Купрій і зауважив, що у Кіровограді команда все ще формується.

Також під час візиту в Кіровоград Віталій Купрій відвідав військовий шпиталь. Нардеп поговорив із бійцями та передав закладу необхідні ліки.
e-max.it: your social media marketing partner