Громадські організації просять Президента і губернатора зупинити підкуп виборців у Кіровограді

,

Низка громадських організацій Кіровограда звернулася з офіційним листом до Глави держави, прем’єр-міністра, правоохоронних органів і голови облдержадміністрації з проханням зупинити підкуп виборців у Кіровограді, який триває вже кілька місяців.

– Городянам масово роздають продуктові пайки від імені екс-нардепа Андрія Табалова, який має намір взяти участь у виборах мера восени цього року, – йдеться у заяві. – Ми не хочемо, щоб такі вибори, як у Чернігові, пройшли і в Кіровограді. Після Революції Гідності, після тисяч загиблих українських солдат і мирного населення на сході ми не можемо допустити, аби до влади знову прийшли безчесні політики-тушки зі кандальною репутацією.

– Голова Уряду Арсеній Яценюк заявив, що підкуп виборців буде переслідуватися законом і той, хто роздає «гречку» і згущене молоко, має їсти їх в тюрмі, а не підкуповувати виборців! Відтак просимо на ділі довести цю жорстку позицію і дійсно притягнути винних до відповідальності, – звертаються громадські організації до керівництва країни і правоохоронців. – Кіровограду потрібні чесні вибори і гідний міський голова!

 

2184

2185

2186

e-max.it: your social media marketing partner