Олександрійські заводи не погодилися на пропозицію Цапюка випускати «китайські» товари

,

Пропозиція міського голови Олександрії Степана Цапюка щодо освоєння виробництва дрібних товарів народного споживання: шурупів, гайок, кріплень не зацікавила директорів місцевих заводів під час наради вчора, 11 серпня, пише «Моя Олександрія».

У нараді взяли участь керівники ПАТ «НВО«Етал», ТОВ «ЗПТУ«Віра-Сервіс Інтермаш», ТОВ «ТД«Укрнасоссервіс», ТОВ «Олександрійська ливарна компанія», ТОВ «Лізава», ТОВ «Завод«Автоштамп», ТОВ «Катеринославські меблеві майстерні».

Міський голова підготував для них відро з металевими куточками, скобами, саморізами, запропонувавши виробникам звернути увагу на випуск такого асортименту.

– Сьогодні ви бачите, як закривають кордон китайським і турецьким товарам, а вони використовуються в будівництві. Я розумію, що для організації випуску нової продукції потрібні гроші, що я і пропоную. Ми згодні виділити гроші на підготовку проекту. Я не кажу про 10 мільйонів, але 1 мільйон виділимо в цьому році, – сказав Цапюк.

Директори підприємств «Автоштамп», «Лізава», «Олександрійська ливарна компанія», «Укрнасоссервіс» та «Віра-Сервіс Інтермаш» відзначили, що задоволені завантаженням і розширювати асортимент не збираються.

Керівник «Віра-Сервіс Інтермаш» додав, що завод випускає одночасно 10 кранів і готується підписати контракт ще на 20. Також очікується замовлення від Міністерства оборони України на ремонт і модернізацію бойової техніки.

Проте Цапюк наголосив, що пропозицію не знімає і готовий надати допомогу для відкриття нових ліній.
e-max.it: your social media marketing partner