Кіровоградська районна рада підтримала звернення Маліцького по тарифах

,

Кіровоградська районна рада підтримала звернення до Президента Петра Порошенка, ініційоване депутатом райради, очільником районної організації «Опозиційного блоку» Андрієм Маліцьким, щодо тарифів на комунальні послуги.

За відповідне рішення проголосувало 39 із 41 депутата.

Нагадаємо, у зверненні наголошувалося на необхідності Глави держави втрутитися в ситуацію для врегулювання тарифної політики у країні.

«Різке підвищення цін на житлово-комунальні послуги в цей надскладний для України час призвело до посилення соціальної напруги серед населення та гострого відчуття соціальної несправедливості в суспільстві. Загострює ситуацію постійне зростання цін на найнеобхідніші продукти харчування, ліки тощо. Запропонована система субсидій та пільг за комунальні послуги має сумнівний механізм реалізації і не вирішує усіх проблем населення. На сьогоднішній день українці поставлені в умови виживання та жорсткої економії, коли користування побутовими приладами може стати предметом розкоші. Сьогодні це є найактуальнішою проблемою для кожного українця, – наголошується у зверненні. – Просимо Вас, як законно обраного Президента України, людину, якій народом довірена влада, бути небайдужим до сподівань свого народу та використати усі належні Вам механізми і важелі впливу для зменшення тарифного навантаження на людей. Маємо сподівання, що наше звернення буде почуте, і разом ми зможемо побудувати заможне сучасне європейське суспільство».
e-max.it: your social media marketing partner